Uitleganimatie voor een Lifestyle Coaching Bedrijf

Beste freelancers,

Ik ben de oprichter van een lifestyle coaching bedrijf in Amsterdam. Binnen ons bedrijf coachen we mensen die op zoek zijn naar hun droom, doel of passie in hun leven. De meeste klanten die we nu begeleiden zijn mensen die vastlopen in hun huidige levenssituatie. Ze hebben een baan waar ze niet hun voldoening uit halen of ze willen eindelijk hun passie werkelijkheid maken.

Onze aanpak bestaat uit 7 stappen waarbij mensen zichzelf beter leren kennen en daarnaast wekelijks met hun droom/doel of passie bezig zijn. Door de wekelijkse coachsessies krijgen mensen de gelegenheid hun persoonlijke verhaal te vertellen wat ze hebben meegemaakt. Daarnaast worden de weekdoelen besproken, hierdoor krijgt de coach sneller en beter zicht op het proces.

Onze missie is;
We streven naar een wereld waarbij iedereen zijn of haar persoonlijke doelen kan realiseren.

Als je met ons een samenwerking aangaat geven wij een coachingprogramma kado, hierin krijg je het werkboek ''van idee naar werkelijkheid''. Daarnaast willen we jouw beter leren kennen en zullen we je wekelijks coachen met een doel wat jij wil realiseren.Waarom?? We willen namelijk dat je op de hoogte bent van onze filosofie.

Ben jij geïnteresseerd in dit verhaal?

Wij zijn op zoek naar iemand die een perfecte uitleganimatie kan maken van maximaal 90 seconden over onze werkwijze en onze filosofie.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak gratis een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.