Visual Designer Gezocht voor Digital Agency

Beste freelancers,

Wij zijn een full-service digital agency gelegen in Nieuwerkerk a/d IJssel. Wij zijn een strategische partner gespecialiseerd in concept ontwikkeling, branding en design. Onze oplossingen variëren van complexe websites tot impactvolle campagnes, creatieve designs, slimme SEO plannen en fanatieke groei strategieën. Wij werken met grote opdrachtgevers uit verscheidene sectoren, van de zorg- en welzijn sector t/m de kunst- en cultuur sector. 

Als freelance Visual Designer werk je bij ons aan verschillende projecten. De focus van je werkzaamheden zal liggen op het creëren van waanzinnige visuele creaties. Je verplaatst je in de eindgebruiker van de opdrachtgever en weet exact wat ze beweegt.

Jouw nieuwsgierigheid leidt tot creatieve oplossingen voor complexe vraagstukken. Denk hierbij aan websites, social advertising banners, visuals voor campagnes en concepten voor fotografie en video.
Je definieert, samen met onze marketingstrateeg, concept ontwikkelaar en UI/UX Designer, de UX-strategie voor grote projecten en begeleidt daarna de uitvoer ervan. Daarnaast zet jij concepten moeiteloos om naar sterke beelduitingen in de juiste huisstijl. Voor elke uiting zet jij een uniek verhaal neer!
Verder heb je regelmatig overleg om vroegtijdig strategisch met klanten te kunnen meedenken.
 

 • – Ervaring met en kennis van ontwerpen voor toegankelijkheid en responsieve gedrag.
  – Ervaring met tools zoals Sketch, Figma, InVision, InVision DSM en JIRA.
  – Je hebt een sterk ontwikkeld idee van wat snel nodig is en wat later kan bij elk ontwerp.
  – Je werkt nauw samen met ons team.
  – Briefings vertaal je direct naar pakkende visuele communicatie. Tijdens een brainstorm sessie neem je het team mee in jouw denkproces.
  – Ervaring met design systems zoals Photoshop, Illustrator en Indesign is zeer gewenst!
  – Affiniteit met werken binnen verschillende branches. Van zorg en welzijn tot kunst en cultuur, jij houdt van de afwisseling.
  – Additionele ervaring als UI/UX Designer is een pré.

Verrijk jij ons team met waanzinnige visuele creaties? Wij zijn jullie reacties graag tegemoet.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.


Aanbiedingen

Bekijk alle aanbiedingen

Er zijn helaas geen aanbiedingen gevonden. Plaats nu zelf een aanbieding