WABO Coordinator

Functieomschrijving
Startdatum: 1-5-2018
Einddatum: 1-5-2019
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 32
Sluitingsdatum: 23-4-2018 om 09:00 uur

Als Wabo Coördinator toets je zelfstandig complexe bouwbesluiten en ben je het eerste aanspreekpunt bij bouw –en woningtoezicht en de omgevingsvergunning. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het initiëren en coördineren van activiteiten met betrekking tot beleid, planning en uitvoering en voer je de regie op het gehele proces. Je bewaakt hierbij de voortgang en kwaliteit en daarnaast stem je af met interne en externe vakspecialisten. Daarnaast onderzoek, herken en begrijp je de dwarsverbanden van complexe bouwplannen. Ook draag je waar mogelijk verbetervoorstellen aan voor optimalisatie van het proces. Je bent verantwoordelijk voor:

– Verzamelen adviezen van zowel interne als externe partners om zo tot een vergunning te komen;
– beoordeling van complexe vergunningaanvragen op ontvankelijkheid;
– toetsing van aanvragen aan relevante wetten, beleidskaders en regelingen (bestemmingsplannen, bouwbesluiten en bouwverordeningen);
– weging van verschillende adviezen ten behoeve van het besluit;
– opstellen verlening of weigering van de vergunning.

Functie-eisen
– Minimaal afgeronde HBO bachelor opleiding Rechten 
– Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het zelfstandig toetsen en behandelen van omgevingsvergunningen in de afgelopen 6 jaar 
– Aantoonbare werkervaring met beroep -en bezwaarprocedures

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook obv een tijdelijk loondienstverband of met andere detacheerders.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat . Een motivatie is (nog) niet nodig. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak gratis een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.