Webshop Bouwen met Inschrijving op Producten

  • Urenbasis
  • Overal

Beste freelancers,

Ik wil graag een webshop zetten waarbij huis tuin en keuken artikelen worden aangeboden. Het betreft geen traditionele webshop maar de consument kan zich aanmelden voor een product en zodra er bijvoorbeeld 100 aanmeldingen zijn, dan wordt het product geleverd en de betaling gerealiseerd. Hierdoor kunnen de producten goedkoper ingekocht en verkocht worden.

Op de webshop moet een consument een account aanmaken en geeft een machtiging voor betaling zodra het product geleverd wordt. Als het product wordt geleverd (dit is soms na enkele dagen pas) dan ontvangt de klant automatisch een email. Graag willen wij daar ook een uitleg scherm bij hebben zodat de consument begrijpt hoe wij werken, en zou het fijn zijn als de klant ook suggesties kan indienen.

Wij zoeken een freelancer die dit concept voor ons kan bouwen. Bij voorkeur heb je hierin al ervaring of zelfs al een basis waarop je verder kan bouwen. Wij laten ons graag adviseren in het juiste platform en de keuzes die hiervoor technisch gemaakt moeten worden.

Kan jij ons helpen, dan zien wij je reacie met voorbeeldmateriaal graag tegemoet. 

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.


Sluit je aan bij de community