Website voor Vergelijken van Energieleveranciers

Beste freelancers,

Dit project omhelst het ontwikkelen en opleveren van een prijsvergelijk website voor Nederlandse energieaanbieders. Bij voorkeur draait de website op WordPress of een ander CMS systeem. Voor WordPress is de Divi licentie reeds aanwezig.Meerdere referentie websites als voorbeeld, logo's en huisstijl reeds aanwezig. Maar mogen ook nieuw met de website mee worden ontwikkeld.

De website dient een module te hebben, waarin verschillende prijzen van verschillende energieleveranciers handmatig ingevoerd kunnen worden. De bezoeker geeft zijn verbruik op, waarop de website een selectie maakt van de goedkoopste tot de duurste aanbieder. De bezoeker kan via de website door het invullen van een formulier, direct zich aanmelden voor de leverancier naar keuze. De gegevens worden handmatig na ontvangst doorgezonden aan de betreffende energieleverancier.

Alle teksten kunnen door mij aangeleverd worden, het behelst alleen het implementeren van de WordPress template alsmede het ontwikkelen van de prijsvergelijk module. Domeinnaam en webhosting is niet vereist.

Graag een reactie, en indien van toepassing ook een portfolio overzicht van eerder werk.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak gratis een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.