Word Sjablonen Maken (Vormgeving en Opmaakstijlen)

  • Urenbasis
  • 3872

Beste freelancers,

Wij werken geregeld met (verschillende) word sjablonen. Onze schrijvers zijn geen Word experts, maar dankzij vooraf ingestelde opmaakstijlen (kop1, kop2, citaat, etc.) willen we de plannen die ze schrijven eenvoudig er professioneel uit laten zien.

De sjablonen die we nodig hebben zijn vrij uitgebreid en bestaan uit (verschillende combinaties van):
– voorblad
– colofon / voorwoord
– inhoudsopgave
– schutblad
– tekstdeel 1 (bv. 2 pagina's, met diverse kopjes)
– schutblad
– tekstdeel 2 (bv. 2 pagina's, met diverse kopjes)
– sluitblad

De sjablonen zouden het liefst eenvoudig op maat te maken zijn voor klanten van ons, bijvoorbeeld door hun eigen logo erin te zetten op een specifieke plek.

Ik zoek iemand (of combinatie van specialisten) die enerzijds vormgever is en anderzijds de word-instellingen van het sjabloon heel goed kan instellen. We willen graag een aantal word sjablonen die opvallend mooi zijn. Daarnaast zijn er een aantal ideeën en wensen qua vormgeving, deze kunnen we eerst aan de telefoon of via teams doornemen.

Het plan is:
stap a) We kiezen voor 1 of 2 of 3 freelancers (of combinatie van specialisten mag ook) die op kort termijn 2 word sjablonen willen vormgeven en goed instellen qua opmaakstijlen e.d.
stap b) We testen de gemaakte word sjablonen, eventueel pas je nog wat aan in de opmaak als nodig. Als ze goed zijn willen we graag de gemaakte word sjablonen in 3 kleurvarianten maken.
stap c) Diegene die de mooiste/beste word sjablonen maakt zullen we vragen om nog 10 a 20 word sjablonen te maken (exacte hoeveelheid nog te bepalen).
stap d) Bij goede ervaring willen we de samenwerking graag doorzetten en er maandelijkse terugkerende afspraak van maken, bijvoorbeeld 5 nieuw sjablonen per maand maken (zou ook meer kunnen worden).

Om reacties goed te kunnen beoordelen zou het me helpen om een paar word sjablonen te zien die je eerder hebt gemaakt en een toelichting op de technische kennis/vaardigheden/mogelijkheden die je bezit.

Voor de prijs graag een prijs opgeven voor stap a en b, zodat ik het enigzins goed kan vergelijken. Dus eerst even met elkaar bellen om af te stemmen, daarna 2 word sjablonen maken en reviewronde.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.


Sluit je aan bij de community