WordPress en WooCommerce Expert voor B2C Platform

Beste freelancers,

Voor een nieuw merk gericht op B2C (gifts) ben ik op zoek naar een webdesigner die een maatwerk WordPress/WooCommerce website kan opleveren. We maken geen gebruik van een standaard template, we zoeken dus echt een programmeur die kan lezen en schrijven met WordPress.

We hebben zelf een programmeur in dienst, echter is deze i.v.m. andere projecten niet beschikbaar voor dit project. Hij zal wel een begeleidende rol hebben en na oplevering het beheer/onderhoud op zich nemen. We starten met 3 producten, echter zal dit later verder worden uitgebreid naar 15 a 20 producten. Alles moet dus gereed gemaakt worden om dit goed aan te kunnen bieden. 

Wie zoeken we?

  • Iemand die zeer goed is met design/programmeerwerk binnen WordPress.
  • We werken vanuit een brandguide, deze stijl moet uitstekend worden doorvertaald naar een webdesign aangezien het er visueel echt top uit moet zien. In de guide hebben we ook mockups van een stijl wat ons aanspreekt en waar de website aan moet voldoen. We staan wel open voor eigen inbreng.
  • Een programmeur/designer die WordPress/WooCommerce volledig naar eigen wens kan inrichten.
  • Een betrouwbaar persoon die volgens afspraak en deadlines werkt. Er is geen tijd voor uitloop aangezien de landelijke lancering begin september gepland staat. Testen/opleveren zou half augustus al moeten plaatsvinden.

Over de site
Het is geen ingewikkelde site met veel pagina's, echter is de branding en de customer journey wel enorm belangrijk. De site moet op alle devices en browsers top presteren en het bestelproces moet vloeiend en optimaal verlopen en volledig in de juiste stijl worden weergegeven.

Klanten moeten bestellingen terug kunnen zien in een eigen back-end omgeving, echter mag dit geen "WordPress" uitstraling hebben. Ook dit moet in de juiste stijl gebrand worden. Later willen we deze omgeving ook uit kunnen breiden met bijvoorbeeld abonnementen of andere informatie per klant. 

We willen een snelle website, je moet bij de bouw dus ook nadenken over prestaties en hoe je onnodige plugins kunt vermijden. Dit is met name belangrijk voor onze latere SEO score. 

Indien de Nederlandse site klaar is zullen we ook starten in Denemarken en later dit jaar in andere landen. We moeten het design dus mee kunnen nemen naar andere extensies waarbij we per land iemand verantwoordelijk kunnen maken voor beheer/klantenservice. Ieder land krijgt ook zijn eigen klantenbestand en eigen CMS. Dit is echter (nog) geen onderdeel van deze opdracht. Wel is het goed om met de bouw rekening te houden met het feit dat we de site in meer talen gaan wegzetten op verschillende domeinen.

Een uitgebreide briefing volgt later in het proces. Reageer aub alleen als je voldoende tijd hebt om daadwerkelijk in augustus op te leveren en als je ruimschoots ervaring hebt met WordPress/WooCommerce. Het is geen kwestie van een template installeren en draaien, we hebben veel maatwerk wensen en visueel moet het echt top zijn en kloppen. Eigen input en actief meedenken stellen we hierin zeer op prijs.

Wij verzorgen zelf hosting en back-ups, het gaat dus puur om de bouw/ontwikkeling van de website. 
We begrijpen dat een gerichte offerte nog niet mogelijk is, ik verwacht echter wel een indicatie van de prijs aan de hand de info wat nu al bekend is. Ook zou ik graag vernemen wat je werkwijze is en wanneer je zou kunnen starten. 

Ben jij degene die we zoeken? Reageer dan snel. 

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.