Aanbod opdrachten

Op zoek naar een leuke ZZP opdracht? Hier vind je vele ZZP opdrachten van MKB-bedrijven. Na registratie op ons platform kun je reageren op een opdracht. Bovendien kun je daarna door opdrachtgevers gevonden worden. Bekijk daarom hieronder het aanbod en reageer vandaag nog!

Filter by tag:

  Ikonderneemhet.nl is een online zakenplatform dat ZZP professionals verbindt met MKB bedrijven. Nieuwe contacten en opdrachten liggen vaak om de hoek. Hiervoor  moet je wel de ondernemers kennen in jouw omgeving. Daarom is Ikonderneemhet.nl opgezet, helemaal gericht op de zelfstandige professionals.

  Daarnaast is Ikonderneemhet.nl een online ontmoetingsplaats voor zelfstandige professionals en MKB-bedrijven. Ook staat Ikonderneemhet.nl is in het teken van online netwerken, zaken doen en ideeën delen. Bovendien staat het platform boordevol interessante artikelen en tips over ondernemen, omzet verhogen en groei.

  Reageren op een opdracht?

  Wil je op een opdracht reageren? Log dan in of maak gratis een profiel aan. Hierna kun je meteen aan de slag! Daarnaast wordt je met een profiel eenvoudig door opdrachtgevers gevonden.

  Opdracht plaatsen?

  Wil je hier een opdracht plaatsen? Dat kan met een premium account. Log in of maak een bedrijfsprofiel aan om opdrachten te plaatsen.