Zet je bedrijf weer op het goede spoor

Het echte risico voor zzp'ers is niets doen.

Geen of weinig inkomen en veel stress.

Veel ondernemers zijn door Corona geraakt. Als zzp’er betekent dat geen of weinig inkomen, en veel stress. Buffers raken op en je moet je bestemming weer vinden. Alleen is dat soms knap lastig. Je overziet de mogelijkheden vaak niet. Er is hulp, maar waar vind je die?

Perron ZZP is je eerste vertrekpunt. Perron ZZP helpt je in kaart te brengen welke route voor jou de snelste weg is naar een toekomst met perspectief.

Net als ik ook geïnspireerd raken? Schrijf je dan in!

Schrijf je in

Loopt je bedrijf niet goed meer? Ervaar je stress vanwege je financiële situatie? Wacht niet maar onderneem nu actie.

Als je je hier inschrijft, nemen we binnen een werkdag contact met je op.

Over ons

Perron ZZP is een initiatief van verschillende organisaties en ondernemers. Zij hebben de handen ineengeslagen om snelle en adequate ondersteuning op maat te bieden voor zzp’ers.

Klaar Zegers en Henriëtte Veenstra van het bureau Onderneem ’t weten als geen ander wat zzp’ers nu doormaken. Al ruim tien jaar zetten zij zich in voor deze groep ondernemers. Helpen hen met groei van het bedrijf ook als het niet goed gaat. Zij weten de weg naar de juiste hulp voor jou als zzp’er. Of het nu gaat om ondernemen, het vinden van een baan of hulp bij schulden, alle expertise is verenigd binnen Perron ZZP.