ik sta er niet alleen voor

Zet je bedrijf weer op het goede spoor

Perron ZZP hielp ons weer verder

Net als ons ook je bedrijf weer op het goede spoor?

“Bij het aanvragen van de TOZO is er iets misgegaan. Dat leidde tot een veel te lage bijdrage om van te kunnen bestaan met grote financiële problemen tot gevolg. Een vriend van me wees me op Perron ZZP. Ik heb daar aangeklopt voor advies. Het was de laatste strohalm eigenlijk. Ik wist wel dat ik iets moest doen, maar ik wist niet meer wát ik nog kon doen.

Bij Perron ZZP heb ik mijn situatie kunnen uitleggen. Er werd direct de juiste actie ondernomen. Het heeft ertoe geleid dat mijn verkeerde opgave van de TOZO is gecorrigeerd en ik nu langzaam uit de financiële zorgen kom.”

Zelf al aan de slag? Klik dan hier voor onze gratis tips.

Ik kan nu zorgeloos ondernemen

Na zes jaar grotendeels alleen mijn onderneming te hebben gerund was ik het plezier er in verloren. Mijn valkuilen waren krater gaten geworden en financieel zat ik in zwaar weer. Ik wilde dit niet alleen oplossen en had en behoefte aan iemand die met minder emotie naar mijn bedrijf kon kijken. Die hulp kwam. Klaar had al vaker met dit bijltje gehakt. Ze gaf mij persoonlijk nieuwe energie en kon mij goed zakelijk en commercieel adviseren. Nu, ruim twee jaar én een pandemie later, voel ik me slagvaardig en is de winkel toekomstbestendig.

Wat Perron ZZP voor jou kan betekenen:

Wij bieden:
Loop je rond met vragen of twijfel over de toekomst van je bedrijf? Zie je de vraag van klanten veranderen of wegvallen en vind je het lastig daar in je eentje een goed antwoord op te vinden? Heb je privé en zakelijk financiële problemen? Perron ZZP staat open voor álle vragen van zzp’ers en zet direct haar kennis en netwerk in om ze verder te helpen. Het doel? Plezierig ondernemen en financiële onafhankelijkheid! Perron ZZP kijkt 360° met je mee naar oplossingen en is jouw pitstop op weg naar de volgende etappe!

Wil jij eens kennismaken?

Herken jij je in de verhalen van de ondernemers? Wacht dan niet en neem contact op met ons. Ons advies is gratis en voor elke ondernemer uit Groningen. Samen met jou gaan we voor een oplossing waar jij mee geholpen bent.
Vragen? Mail of bel ons: perronzzp@ikonderneemhet.nl
050  711 52 85

Over ons

Wij zijn Klaar Zegers en Henriette Veenstra. Al ruim twaalf jaar ondersteunen wij de zzp’ers uit Groningen met al hun vraagstukken. Over geld, financiële zorgen, nieuwe omzet en klanten werven. Eigenlijk over alle onderwerpen die bij ondernemen horen. Wij kennen de netwerken in de stad en weten snel de weg naar de juiste hulp voor jou als zzp’er te vinden. Of het nu gaat om ondernemen, hulp bij schulden of het vinden van een baan, we hebben alle expertise in huis. Samen werken we toe naar de oplossing die past bij jou.

Gefinancierd door de gemeente Groningen

Zet je bedrijf weer op het goede spoor