Aanbod ZZP opdrachten

Op zoek naar een leuke ZZP opdracht of juist naar die ene professional in jouw regio? Hier vind je vele ZZP opdrachten maar kun je ook een zoekopdracht plaatsen. Met een premium lidmaatschap kun je reageren op een opdracht of juist een opdracht plaatsen.

Naast opdrachten uit het eigen netwerk, plaatsen we ook de opdrachten van Hoofdkraan. Om deze opdrachten te kunnen inzien moet je ook bij hen geregistreerd zijn. Momenteel werken we hard aan de invulling van eigen opdrachten, maar we kunnen je niet garanderen dat de klus waarnaar je op zoek bent uit het eigen netwerk komt.

Bekijk hieronder het aanbod en reageer vandaag nog!

Filter by tag:

Ikonderneemhet.nl is een online zakenplatform dat ZZP professionals verbindt met MKB bedrijven. Nieuwe contacten en opdrachten liggen vaak om de hoek. Hiervoor moet je wel de ondernemers kennen in jouw omgeving. Daarom is Ikonderneemhet.nl opgezet, helemaal gericht op het verbinden van zelfstandige professionals.

Reageren op een ZZP opdracht?

Wil je op een opdracht reageren? Dat kan met een 100% Ondernemen account.  Log in of upgrade je account. Hierna kun je meteen aan de slag!

Opdracht plaatsen?

Wil je hier een opdracht plaatsen? Dat kan met een 100% Ondernemen account. Log in of upgrade je account. Maak een bedrijfsprofiel aan om opdrachten te kunnen plaatsen.

Aanbiedingen

Bekijk alle aanbiedingen

Er zijn helaas geen aanbiedingen gevonden. Plaats nu zelf een aanbieding