FAQ

Op dit platform sta jij als ondernemer centraal. Jouw groei, jouw ontwikkeling, jouw ondernemersnetwerk. Je kunt hier alles vinden om in jezelf te investeren, kennis te delen met anderen en gevonden te worden.

Hieronder tref je de meest gestelde vragen, staat jouw vraag er niet bij, stuur dan je vraag in door van het contactformulier gebruik te maken.

Wat is het verschil tussen account en profiel?

Je account zijn je instellingen, de informatie die je voor jezelf houdt. Het veranderen van je wachtwoord, een premium account afsluiten, het wijzigen van je instellingen doe je bij je account.

In je profiel laat je zien wie je bent als ondernemer en waar je voor staat. Dit profiel wordt bezocht door anderen. Wij raden je aan je profiel zo volledig mogelijk in te vullen, zodat de bezoeker een goed beeld van je krijgt.

Waarom is een goed ingevuld profiel belangrijk?

Om vindbaar te zijn op die zaken die jij belangrijk vindt en waar jij voor staat, is een goed profiel noodzakelijk. Maar ook om een goede match te maken op jouw competenties en ervaring voor de opdrachten die op dit platform worden geplaatst.

Hoe word ik lid van communities of maak ik een community aan?

In het menu en in je eigen profielmenu zie je de tab Communities. Ieder lid kan een community aanmaken en daarvoor anderen uitnodigen. Je deelt een passie of een interesse, en je hebt behoefte om kennis en informatie uit te wisselen onder elkaar. Elk lid van een community heeft een beheerder. Om lid te worden van een community, moet je de beheerder vragen om toegelaten te worden. Alle communities zijn besloten.

Hoe kan ik een evenement plaatsen?

In het hoofdmenu vind je de tab Agenda. Hier kun je evenementen plaatsen. Het evenement dat je plaatst is zichtbaar in de regio waarin jij je account hebt. Het evenement verdwijnt vanzelf als de datum voorbij is.

Blogs plaatsen, hoe werkt dat?

Wil jij interessante informatie delen met ondernemers? Heb je een boeiend blog geschreven? Je kunt het hier plaatsen. Omdat wij platte reclame willen voorkomen, plaatsen wij het artikel na een screening. Foto’s of afbeeldingen die je plaatst moeten rechtenvrij zijn om eventuele claims te voorkomen. De plaatser van de content is hiervoor juridisch aansprakelijk.

Hoe plaats ik een aanbieding?

Met een premium account kun je onbeperkt aanbiedingen plaatsen. De afhandeling regel je helemaal zelf. Geef dus dudelijk aan hoe de klant gebruik kan maken van jouw aanbieding. Daarvoor zijn de stappen in het aanmaakproces bedoeld. Je kunt daarin zelf aangeven hoe jouw klant de aanbieding kan verzilveren.

Ik zoek een professional, hoe vind ik deze op ikonderneemhet.nl?

Met een premium lidmaatschap kun je een opdracht plaatsen. Zorg voor een goede omschrijving, zodat duidelijk is voor leden wat je precies zoekt.

Wat is het verschil tussen een gratis en premium account?

Ikonderneemhet.nl is een online ondernemersnetwerk. Met een gratis lidmaatschap kun je netwerken en heb je toegang tot interessante informatie en leuke aanbiedingen. Wil je meer actief jouw bedrijf promoten, of in aanmerking komen voor leuke opdrachten, dan is een premium lidmaatschap meer geschikt. Met dit lidmaatschap kun je onbeperkt aanbiedingen plaatsen, evenementen promoten of bloggen. Daarnaast heb je toegang tot de opdrachten. Ben je zelf op zoek naar een professional, dan kun je zelf ook een opdracht plaatsen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Als je je wachtwoord bent vergeten, dan kun je deze herstellen. Dat doe je door naar de inlogpagina te gaan en te klikken op ‘wachtwoord vergeten’. Volg dan de instructies.

Heb je vragen die hier niet beantwoord worden laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier.

[contact-form-7 id=”1191″ title=”Contactformulier 1″]