Klaar-en-Henriette-van-ikonderneemhet.nl

Over ons

Wij zijn Henriëtte Veenstra en Klaar Zegers, de founders van ikonderneemhet.nl. De aanleiding voor het oprichten van dit online zzp-netwerk ligt in 2010. Wij kwamen elkaar tegen bij de uitvoering van een groot project. Een project waarbij wij als doelstelling hadden het ondernemerschap onder zzp’ers en kleine zelfstandigen te ontwikkelen. Ze sterker te maken én te laten groeien.

Dát vonden we geweldig! Waarom?

Onze passie ligt bij de zzp’er, die ondernemer die alle ballen zelf in de lucht moet houden… En die zo ontzettend belangrijk is voor onze lokale economie maar helaas vaak zo enorm onderschat wordt…

Kortom: dit werd een ontzettend leuk project waarbij we bewezen dat zzp’ers die elkaar leren kennen en gaan samenwerken ook gaan groeien. Twee jaar lang hebben we zo een inspirerend en lerend netwerk van zelfstandigen opgezet.

Wat viel ons op?

We zagen zoveel groeipotentieel onder zzp’ers, maar er kwam van groei vaak niet zoveel terecht. Zzp’ers hebben nu eenmaal de neiging alles zelf te willen doen. Maar zodra je kan focussen op de zaken waarin je goed bent en gaat samenwerken met andere zzp’ers op de zaken waar je geen verstand van hebt of geen zin in, dan gaat het bedrijf groeien! Met meer omzet en leukere opdrachten.

Ook bemerkten we dat veel zzp’ers het alleen ondernemen best vaak eenzaam vinden. Niet iedereen is lid van een netwerk en velen werken vanuit huis.

Onze missie: elkaar helpen en samenwerken aan onze bedrijfsgroei in een online netwerk!

Dat was de aanleiding ons fysieke zzp-netwerk te gaan digitaliseren. Sinds de oprichting van ikonderneemhet.nl in 2011 is het platform enkele keren helemaal vernieuwd en nog steeds wordt er voortdurend aan gewerkt. Dit doen wij ook samen met velen andere zelfstandigen! Ontwikkelaars, vormgevers, marketeers, bloggers en natuurlijk onze leden… Want ook wij hebben de talenten van andere ondernemers, dus jou, nodig om dit platform tot het beste en leukste zzp-netwerk van Nederland te maken! Want elke ondernemer weet dat een netwerk onontbeerlijk is om het bedrijf te promoten, kennis te delen en voor het vinden van leuke opdrachten of bijeenkomsten. Zo sta je er nooit alleen voor!

Onze ambitie

Ikonderneemhet.nl groeit! Zo is het ondertussen het grootste online zzp-netwerk geworden, maar kun je tóch makkelijk de ondernemers vinden die in jouw regio zitten. Daar bouwen we nu samen aan verder. Gaat er wel eens iets fout? Ja natuurlijk, we zijn tenslotte ondernemers. Maar dat maakt ons beter en scherper! En… samen met jou gaat dat lukken! Wil jij deel uitmaken van ons netwerk en meedoen?

We spreken je dan graag online!

Wat hebben we jou te bieden:

  • Snel een groot netwerk van zelfstandige professionals opbouwen
  • De mogelijkheid om gerichte aanbiedingen te doen en zo nieuwe klanten te werven
  • Jouw kennis delen en daarmee je expertschap bekrachtigen
  • Het vinden van de leukste ondernemersevents (of je plaatst ze zelf!)
  • Het delen of vinden van de leukste opdrachten

Enthousiast geworden?

Maak snel een gratis profiel aan als je eerst wil rondkijken of een premium account als je direct actief wilt worden! Je kunt meteen aan de slag. Daarnaast kun je gericht naar opdrachten en professionals zoeken om jou te helpen groeien.