#website

Desktop vs Mobiel

Laatst gaf ik jullie een tip over de LinkedIn achtergrondfoto. Op de desktop zie jij je profielfoto links staan. Jouw achtergrondfoto matcht prima. (Lees verder) Op de meeste mobiele telefoons zie je je profielfoto in het midden staan. Het kan zijn dat een gedeelte van jouw achtergrondfoto ‘verdwijnt’.

Dit keer wil ik jullie een tip geven over ‘de website’. Op de desktop een prachtig resultaat. Foto’s staan goed, de opsommingen zien er gelikt uit, je tekst is mooi uitgelijnd, enzovoort. Je past je website aan voor de mobiele versie en ook dat ziet er goed uit. Totdat……..je je website op jouw mobiel opent.

Gelukkig heb ik fijne ondernemers om mij heen die mij gelijk een app sturen. Hé Annatascha, check effe die ene pagina, de tekst wordt niet strak weergegeven. Of, er zit nog extra witruimte tussen de tekst en de onderste balk. Ondanks dat ik mijn aanpassingen controleer voordat ik op de knop ‘publiceer’ klik. Ai. Snel aanpassen.

Vanuit Google Analytics zie ik dat steeds meer mensen mijn website openen op de mobiel. Sindsdien check ik extra mijn website op mijn mobiele telefoon.

Heb jij intussen al even gekeken?

#website #tip #flexo #assistant #assistent #ondersteuning #check #socialmedia #mobiel #desktop #tipsentrucs

meld je aan of log in om dit bericht te liken of er op te reageren.

Wauw! Bedankt allemaal.

Zoveel leuke reacties ontvangen over de livegang van mijn website.
Daarnaast ook mooie adviezen gekregen. Top! De adviezen heb ik verzameld en ga hiermee (Lees verder) zeker aan de slag.

Heb jij de website nog niet gezien? Kijk dan gerust op
https://www.flex-o.com/

Weet dat de actie nog steeds geldt. Jouw eerste opdracht aangemeld via het contactformulier op mijn website? Dan krijg jij 25% korting op de totaalprijs inclusief btw.

Delen van dit bericht wordt gewaardeerd.

#flexo #flexibel #ondersteuning #virtualassistant #virtueelassistent #website #advies #adviezen #ondernemen #ondernemer #bedankt #actie #delen

meld je aan of log in om dit bericht te liken of er op te reageren.

Ga jij met mij mee op ontdekkingsreis?

Ontdekkingsreis?

Ja, ik neem jou mee naar mijn website. Mijn website is nu online!
http://www.flex-o.com

Jij ontdekt onder andere wie de ondernemer (Lees verder) achter Flex O is en wat een Virtual Assistant is. Wil jij interessante tips lezen? Dan is dat ook mogelijk op de pagina ‘Nieuws’. Bekijk de website op jouw gemak. En mocht jij zelf of iemand kennen die ondersteuning nodig heeft, meldt dit via het contactformulier.

Waarom?

Jij krijgt namelijk 25% korting op de totaalprijs (inclusief btw) van de eerste opdracht die jij via mijn website aanmeldt.

#flexo #flexibel #ondersteuning #virtualassistant #virtualassistent #website #online #ondernemen #ondernemer #ontdekken

meld je aan of log in om dit bericht te liken of er op te reageren.

Heb je een #Wordpress #website en kom je er niet helemaal uit? Doorzoek de documentatie of stel je vraag op het forum op

meld je aan of log in om dit bericht te liken of er op te reageren.

Je #Wordpress #website op https kan met één klik met Really Simple SSL. Sinds enige weken de 10 000 active installs gepasseerd. #SSL is (Lees verder) veiliger, en ook goed voor je ranking in Google!

meld je aan of log in om dit bericht te liken of er op te reageren.