Content-Creatie-Dag

Content Creatie Dag

Way of Working, Lietsweg 6 te Nuis
Van 10:00 tot 16:00

Vergroot je online zichtbaarheid!

Op 3 juni 2024 organiseren Astrid Krol van ZieZoZichtbaar en Elise Pragt van PragtPlaatjes Fotografie de Content Creatie Dag, een trainingsdag voor ondernemers die meer willen leren over online zichtbaarheid. Vaak weet een ondernemer niet hoe je zelf makkelijk content kunt creëren met je mobiel. Het ontbreekt dan simpelweg aan kennis en vaardigheden.
Ondernemers willen graag hun business in de spotlights zetten maar hoe??

INHOUD: Op deze Content Creatie Dag laten Astrid en Elise door middel van opdrachten zien hoe je zelf korte video’s en pakkende foto’s kan maken met je mobiel. Astrid is een ervaren content specialist en geeft een masterclass over het maken van online video’s, de zgn. “reels”. Deze reels kun je inzetten voor social media zoals Instagram en Youtube. Ze geeft je allerlei waardevolle tips en tricks hoe je dit aanpakt.
Alle deelnemers krijgen na afloop een werkboek als naslagwerk mee!

Elise is bedrijfsfotograaf en gespecialiseerd in het maken van unieke en persoonlijke foto’s voor ondernemers. Denk hierbij aan alle foto’s die nodig zijn voor je website maar ook voor drukwerk. Samen zullen ze de deelnemers door middel van opdrachten leren en instrueren hoe je zelf eenvoudige content kan maken met je mobiel specifiek voor social media. Ook geeft Elise de bedrijfspresentatie “Laat je Zien!” waarin ze je waardevolle tips meegeeft over het belang van pakkende foto’s voor je website, een mooi portret of een heldere profielfoto.

WAAR? Way of Working, Lietsweg 6 te Nuis (vlakbij de A7 op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe). Inloop is vanaf 9.30 uur. Met drankjes, hapjes en een heerlijke lunch staan gastheer Willem Ensink en zijn vrouw Hiska de hele dag voor je klaar in hun sfeervolle boerderij met trainingsruimte!

Aanmelden kan door op de websitelink te klikken.

Ontmoet andere ondernemers, leer ook van elkaar en geniet van deze dag helemaal voor jezelf en je bedrijf. Groei in kennis en online zichtbaarheid!

Voor alle deelnemers hebben ze na afloop interessante aanbiedingen in petto!