Impact Avondcollege Guido van Staveren van Dijk

Van Swinderenhuys, Oude Boteringestraat 19, Groningen
Van 18:30 tot 21:00

De Avondcolleges zijn terug! Dit jaar organiseren we er drie in Groningen, in samenwerking met de Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen en Thrive Institute. Op deze derde avond klim je in de schoolbanken van Minerva aan de Praediniussingel 59 (voormalig Natuurmuseum) om te luisteren naar Guido van Staveren van Dijk, oprichter van Moyee Coffee. Ben je geïnteresseerd in of beroepshalve bezig met investeringen binnenhalen? Ben je ook nieuwsgierig naar hoe een blockchain- of fairchain de wereldwijde handel (in o.a. koffie) op zijn kop kan zetten? Dan is dit een interessante lezing voor jou.

In dit portret van MaatschapWij vertelde Guido al eens hoe hij werd geïnspireerd Moyee Coffee op te richten en hoe hij zich voelde toen hij voor het eerst zijn eerlijke waardeketen in de praktijk zag.

Programma
(wijzigingen voorbehouden)

17:30 – 18:30 Inloop en vegetarisch buffet
18:30 – 19:00 Aanvang en inleiding
19:00 – 19:30 Deel 1 keynote
19:30 – 19:45 Pauze met koffie/thee
19:45 – 20:30 Deel 2 keynote
20:30 – 21:00 Q&A

= = = = = Mededeling = = = = = =

I.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus (COVID-19) is dit evenement verplaatst (voorheen 20 april).

Bezoekers die reeds een ticket hebben aangeschaft, kunnen desgewenst het ticket annuleren en het bedrag terugkrijgen. Het ticket blijft geldig voor de nieuwe datum in november. Neem voor vragen contact op met de organisatie. Uiteraard houden we vinger aan de pols voor mogelijke verdere ontwikkelingen en de stand van zaken rondom RIVM-maatregelen in de aanloop naar het evenement.