LinkedIn-workshop voor (ex-)StadOogst-deelnemers

The Rock, Atoomweg 6b, Groningen
Van 18:00 tot 18:00

Op woensdag 15 mei van 16.00-18.00 uur zijn alle huidige en voormalige deelnemers aan het StadOogst-traject weer van harte welkom in The Rock (Atoomweg 6b) voor een meeting van het StadOogst Netwerk. Het thema van de bijeenkomst is ‘LinkedIn’. We borduren hiermee voort op de tips en adviezen van Henriëtte en Klaar.

Wat gaan we doen?

Uit vorige bijeenkomsten kwam naar voren dat de inzet van LinkedIn voor veel leden een struikelblok vormt. Toch is dit zakelijke netwerkplatform een belangrijk instrument. Je laat er zien wie je bent, wat je kunt, wat je doet en – misschien wel het belangrijkste – waarom je doet wat je doet. Het aanmaken van een aansprekend profiel is zowel inhoudelijk als taalkundig een pittige uitdaging.

Kom naar deze workshop om

  • constructieve feedback te krijgen op je profiel
  • je pitchtekst aan te scherpen
  • hulp te krijgen bij het schrijven van persoonlijke(r) teksten bij je werkervaring, zodat bezoekers zien hoe je je in je loopbaan hebt ontwikkeld
  • mensen in je netwerk te vinden die jouw verhaal kunnen ondersteunen door middel van aanbevelingen
  • te brainstormen met collega-zzp’ers over het gebruik van LinkedIn. Hoe doe je dat zonder dat het een dagtaak wordt?
  • berichten te schrijven en daarbij de juiste toon te vinden

Heb je nog geen LinkedIn-profiel of ben je er niet tevreden over? Kom dan 15 mei naar The Rock. We gaan actief met onze profielen aan de slag, dus neem vooral je laptop mee! Deelname aan deze workshop is kosteloos. Laat wel even weten of je komt, in verband met de catering. Dat kan via netwerk@stadoogst.nl.

Graag tot 15 mei!