Screw Up 2017

De Pijp Groningen 69-1 Boterdiep 9712 LK Groningen
Van 19:00 tot 22:00

Durf jij van je fout te leren?

Een gefaald project, in zeven sloten tegelijk lopen en geslachtofferd worden in een politiek spel. Daarover gaat het tijdens het evenement Screw Up 2017. Het is de viering van het falen en vooral het leren van dat falen.

Screw up 2017 creëert een unieke omgeving waarbinnen ondernemende sprekers en workshopbegeleiders de deelnemers meenemen in hun persoonlijke faalverhalen. De deelnemers komen niet alleen om te luisteren, maar gaan ook daadwerkelijk experimenteren én worden uitgedaagd om zelf ook te falen.

Onder andere ondernemer Wilbert van de Kamp, bekend van Omapost en Oosterhouw, vertelt zijn verhaal over het welbekende ‘in zeven sloten tegelijk lopen’. Tim Laning van Grendal Games neemt de luisteraars mee in de gefaalde ontwikkeling van zijn game voor Xbox Live, waarbij er door verkeerde afspraken heel veel geld in een bodemloze put is verdwenen. Het doe-gedeelte wordt onder meer ingevuld door naaiatelier Van Hulley die de workshop ‘Samen naaien, Stof tot nadenken’ geeft en Thomas Mook van Stranger things have happened die de deelnemers de basis van het improviseren bijbrengt.

Screw Up 2017 wordt gehouden in purpose hub De Pijp Groningen in het creatieve Ebbingekwartier. Een toegangskaartje kost €20,83 en als het niet in de soep loopt, kun je hiervoor genieten van de sprekers, workshops én een goede maaltijd inclusief drinken en borrel.