Sparkz Zomerborrel op Quatorze Julliet – Vooges Strand, Zandvoort

Vooges Strand, Boulevard Paulus Loot 1A, 2042 AA Zandvoort
Van 17:30 tot 19:30

Sparkz Bruisende Zomer Borrel – Quatorze Julliet – aanvang 17.30 u tot ca 19.30 u – open voor alle geïnteresseerden (locatie: Vooges Strand, Zandvoort)

Op 14/7 is de Sparkz Borrel en dit is natuurlijk op deze datum in Franse Sferen.

We gaan netwerken bij Vooges Strand (Zandvoort); een prachtige plek aan het Zandvoortse strand; met als extra voordeel veel ruimte om te kunnen voldoen aan de RIVM richtlijnen

Deze netwerkborrel is open voor alle geïnteresseerden; voor allen die ongedwongen en informeel willen netwerken met ondernemers & beleidsmakers.

De kosten voor de borrel en hapjes zijn 25 euro pp*(zie toelichting); na de netwerkborrel is er de mogelijkheid om mee te eten (zie onderstaande toelichting); kosten hiervoor 21,50 euro pp (vis, vlees of vegetarisch). Wil je mee eten? Geef dit dan s.v.p. aan bij je aanmelding + je voorkeur (vis, vlees of vega) (+ eventuele dieetwensen)

De kosten voor de borrel kunnen bij binnenkomst worden voldaan; de dinerkosten kunnen na afloop worden voldaan.

Heb je vragen over dit event of wil je weten wat Sparkz Networking voor jouw bedrijf kan betekenen?

Neem dan gerust contact met me op:

Luuk Rensen

Sparkz Networking Kennemerland

M 06 1108 5859 / LuukRensen@SparkzNetworking.nl

PS na aanmelding volgt enige dagen voor 14/7 nog de bevestigingsmail met alle detail informatie & parkeer informatie; op 14/7 zal ook de deelnemerslijst worden gemaild.

Toelichting hapjes & borrel, 25 euro per persoon:

Bier, wijn en fris, 3 drankjes de man.

Wij zullen rondgaan om drankjes te serveren en gaan daar niet zuinig mee om.

Er zullen olijfjes en nootjes op tafel staan. En wij gaan rond met de volgende hapjes: Bitterballen met mosterdmayonaise Zeeuwse oesters met garnituur Sashimi zalm, klein bordje pp, met wasabi, wafudressing, wakame en masagokaviaar Mini-steak tartare op brioche met garnituur

Toelichting diner, 21,50 e pp:

Voor €21,50 serveren wij een vis, vlees of vegetarisch hoofdgerecht van ons chef’s keuzemenu. Dit is echt een aanrader; eten op niveau aan het strand!