Webinar | Winstgevend Bedrijf | Femke Hogema

Online - aanmelden
Van 18:45 tot 20:15

Voor een winstgevend bedrijf is, naast goede producten en/of diensten, een stevig financieel fundament en grip op cijfers een voorwaarde. In het webinar Winstgevend bedrijf geeft Femke Hogema een inkijkje in hoe jij een:

winstgevend plan zou kunnen maken;
basis boekhouding op orde zou kunnen krijgen;
financieel processen op orde zou kunnen krijgen;
efficiënte financiële administratie zou kunnen krijgen;
PROGRAMMA
woensdag 19 mei a.s.
18.45 uur Inloggen
19.00 uur aanvang
19.05 uur Winstgevend Bedrijf
20.30 uur afsluiting

Femke Hogema
Femke Hogema is auteur van de nr. 1 bestseller Winstgevende Plannen (2019), Ondernemen in Crisistijd (2020), De Winstadviseur (2018), in 2020 internationaal uitgebracht onder de titel The Profit Advisor en Financiën voor ZZP-ers (voor het eerst verschenen in 2010 en daarna jaarlijks herdrukt). Ze haalde de Profit First-methode naar Nederland en droeg bij aan de Nederlandse bewerking van het boek Profit First.

In 2019 was ze als financieel coach te zien in het sbs6-programma ‘Hoeveel ben je waard?’ Femke is een veelgevraagd spreker en ze is regelmatig te horen op BNR Businessradio.

Femke Hogema inspireert ondernemers om een financieel gezond en winstgevend bedrijf te bouwen en ze leidt boekhouders, accountants en businessexperts op tot Winstadviseur / Profit First Professional.