Workshop: Werkende webteksten schrijven

Platform 9, Deenweg 108, Zwolle
Van 09:00 tot 17:00

Jij wilt op jouw website goed en volledig informeren, overtuigen en je boodschap overbrengen. Zonder ruis en misverstanden. Lastig? In deze workshop leer je hoe je jouw boodschap duidelijk en prettig leesbaar overbrengt op het web. Je gaat webteksten schrijven waarbij de bezoeker niet wegklikt, maar doorscrolt. Bij Platform 9 werken we niet met oefenmateriaal en fictieve voorbeelden. Jij gaat aan de slag met de teksten op jouw website. Want daar gaat het tenslotte om.

Resultaat: jouw website up to date
Je bekijkt de teksten op je eigen website met een frisse blik en nieuwe inzichten en gaat daarmee aan de slag. Jij schrijft zelf een nieuwe aansprekende tekst voor je homepage met een slogan, je schrijft een tekst voor de pagina ‘over jou’ of ‘over jouw bedrijf’. Je weet hoe je een goede webtekst opbouwt en schrijft over jouw producten en diensten.

Extra: gratis Platform 9 Werkcafé
Wij kunnen ons voorstellen dat je met je nieuwe schrijfvaardigheden direct aan de slag wilt. Er is zoveel te (her)schrijven. Zoals de teksten op je website, offerteteksten, brochureteksten, je LinkedIn profiel of je bio op Facebook of Instagram. Maar zoals het vaak gaat na een training: je wordt weer opgeslokt door je dagelijkse bezigheden. Daarom krijg je van ons na deze training een code waarmee jij aan kan melden voor één van onze Werkcafé’s. In een Platform 9 Werkcafé werk je dankzij de Bubbelmethode een dag lang met focus, flow, concentratie aan je eigen (schrijf)klus.