KVK Start Events

Online, zie link
Van 10:00 tot 11:15

Ben je net gestart met je eigen bedrijf? Dan loop je ongetwijfeld rond met veel vragen. Tijdens de KVK Start Events geven we antwoord op deze vragen. Meld je aan en krijg gratis toegang tot alle start events van KVK. Het eerstvolgende event is op 16 september en vindt online plaats. Je ontvangt automatisch een seintje wanneer het volgende event gaat plaatsvinden.

Over de KVK Start Events

Gedurende het jaar organiseren we diverse (online) start events. Vol praktische tips, een flinke dosis inspiratie en de mogelijkheid om in contact te komen met andere ondernemers. Het eerstvolgende event is op 16 september en vindt online plaats.

KVK Start Event op 16 september

Dit event staat in het teken van online ondernemen en belastingen. We behandelen de onderwerpen met 3 gasten: KVK-adviseur Astrid Feitsma, oprichter van woonwinkel Flinders Geert-Jan Smits en belastingexpert Gino Bracké.

Geert-Jan Smits deelt zijn ervaringen en geeft antwoord op vragen als: Moet je naast een webshop ook een fysieke winkel hebben? Waarom is het gebruik van meerdere kanalen zo belangrijk? Hoeveel voorraad heb je nodig? Hoe ga je om met retourbestellingen? En wat besteed je uit? Ook vertelt hij over de start van zijn nieuwe bedrijf Pacha Panels en de noodzaak van een circulaire economie.

Gino Bracké van de Belastingdienst gaat vertellen wat er belastingtechnisch allemaal bij komt kijken als je net begint met ondernemen. Van welke belastingvoordelen en aftrekposten kun je gebruikmaken en aan welke voorwaarden moet je dan voldoen? En hoe zit het met je belastingaangifte?

Over Geert-Jan Smits (Flinders)

Flinders oprichter Geert-Jan Smits is in mei 2021 Pacha Panels gestart. Een circulaire marktplaats voor biobased en herbruikbare materialen voor de interieur- en woningbouw en de meubelindustrie. Na 10 jaar bij Jungleminds een groot scala aan bedrijven geadviseerd te hebben en nog eens 10 jaar CEO van woonwinkel Flinders te zijn geweest, ontstond de behoefte om de industrie een alternatief te bieden voor de materialen die einde levensduur op de afvalberg belanden. Met de aangeboden materialen wil het bedrijf de industriestandaard veranderen ‘richting circulariteit’. De verkoop vindt online plaats, maar ook via adviseurs die in samenwerking met de klant circulaire oplossingen aandragen.