Professional intensive: Radicaal anders denken over werk

The school of life, Frederiksplein 54, Amsterdam
Van 09:30 tot 17:30

Hoe bevlogen we als professionals ook zijn, er zijn van die momenten dat het gewoon even wat minder gaat. We lopen vast, vallen in herhaling en blijven hangen in vastgeroeste patronen. Ons denken en handelen zijn gebaseerd op verborgen aannames. We denken zoals het hoort, doen dingen omdat we ze altijd zo deden en beseffen niet dat onze realiteit het product is van onze gedachten.

Die realiteit kunnen we vormen, als we ons bewust worden van onze aannames die onder ons denken liggen. En dat is precies wat we vandaag gaan doen. Door je te oefenen in de techniek van het reframen leer je hoe je die verborgen aannames zichtbaar maakt en experimenteer je met radicaal andere aannames. Daardoor kantelt je wereldbeeld en blijken oplossingen veel eenvoudiger dan je dacht.

In deze intensive:
Je krijgt inzicht in verborgen aannames over je werk, organisatie en sector
Je leert de reframing-techniek
Je leert hoe je ingesleten patronen doorbreekt en gestagneerde energie weer laat stromen
Je krijgt de tools om je eigen bewegingsvrijheid en autonomie te hervinden in elke situatie
Je ontwikkelt vertrouwen om in het onbekende te stappen en je daar meer thuis te voelen
Over The School of Life voor Professionals
The School of Life combineert de beste ideeën uit het verleden met moderne inzichten op het gebied van organisatieontwikkeling. We richten ons op het verhogen van emotionele en sociale intelligentie met het doel mensen te laten groeien, zowel persoonlijk als professioneel. In onze sessies zetten wij inzichten en kennis in om innovatieve oplossingen te vinden voor de belangrijkste problemen waar professionals en organisaties tegenaan lopen. In onze programma’s ligt er veel nadruk op experiment en oefening. Door in een geanimeerde en veilige setting aan de slag te gaan met de lesstof, ervaren deelnemers direct het effect ervan.

Praktische informatie
Voertaal: Nederlands
Tijd: 09:30 – 17:30 uur
Locatie: Frederiksplein 54, Amsterdam
Prijs: € 395,- (excl. btw, incl. lunch en borrel)

Zorgeloos inschrijven
Natuurlijk beseffen wij ook dat doorgang van de verschillende evenementen en opleidingen in deze tijd niet gegarandeerd is. Wanneer een startdatum door de huidige omstandigheden niet kan worden gehaald, dan zal er een nieuwe datum gekozen worden. Als blijkt dat het nieuwe moment je niet uitkomt dan kun je (kosteloos) omboeken naar een ander evenement of opleiding. Mocht er geen goed passend alternatief zijn dan krijg je uiteraard je geld terug.