WTC Handelsmissie Mexico

Mexico > Mexico-Stad & Querétaro
Van 02:00 tot 00:00

Handelsmissie Mexico
29 juni t/m 7 juli 2019

QUERÉTARO & MEXICO-STAD

Uit onlangs gepubliceerde cijfers van het Mexicaanse ministerie van economische zaken blijkt dat de export naar Mexico link in de lift zit. Tussen 2016 en 2018 is er een groei waargenomen van 22%. Interessant is ook om te zien dat de export van producten uit Mexico naar Nederland nog harder groeit. Deze is met 62% gestegen. Interesse over een weer neemt gestaag toe.

Momenteel zijn er  alleen al in Querétaro 62 Nederlandse bedrijven gevestigd. Met name zijn zij actief in de sectoren gezondheidszorg, agro en water. Deze sectoren bieden veel kansen voor onze bedrijven in Mexico. Lees op onze website meer over de kansen: wtcl.nl/handelsmissie-mexico en in onze Brochure.  

Wij brengen u graag in contact met Mexicaanse bedrijven middels de nauwe banden die wij onderhouden met NBSO Mexico, Holland House en de Nederlandse ambassade. Tevens worden wij ondersteund door Douwe Kiestra van Kiestra DM Consultancy; hij is uitgeroepen tot een van de 100 meest invloedrijke mensen in de gezondheidszorg en is betrokken bij een aantal grote (bouw en health) projecten in Mexico.

Dankzij ons netwerk kunnen wij ervoor zorgen dat deuren bij bedrijven makkelijker voor u opengaan.

KOSTEN EN SUBSIDIEMOGELIJKHEDEN

Deelnamekosten per deelnemer zijn € 2.950,00,- excl. BTW en reis- en verblijfkosten. Er zijn subsidiemogelijkheden.