Ikonderneemhet.nl gaat vernieuwen!

Ikonderneemhet.nl biedt zzp’ers en mkb’ers al jaren de mogelijkheid om online te netwerken, contacten te leggen, kennis te delen, zaken te doen en te groeien. Inmiddels kun je er ook opdrachten vinden en eigen groepen aanmaken.

Gebruikersvriendelijk

Na jaren veel gesleuteld te hebben aan het platform en veel nieuwe functies te hebben ontwikkeld horen wij van ondernemers dat ze soms de weg niet goed meer kunnen vinden op het platform. Samen met hen hebben we daarom grondig gekeken naar de gebruikersvriendelijkheid en de beleving op ons platform. Dat heeft geleid tot heel veel verrassende inzichten!

Nieuw Ontwerp

Het resultaat is dat de site volledig wordt vernieuwd! We zijn gekomen tot een geheel nieuw ontwerp dat in dienst staat van onze leden. Het wordt heel makkelijk precies datgene te vinden wat je zoekt. Of het nu een persoon, een dienst of product of bijeenkomst is. Wij zijn het enige ondernemersplatform waar ondernemers zichzelf zo makkelijk kunnen profileren en kunnen netwerken.

Makkelijk zakendoen

Ondernemers met meerdere bedrijven kunnen alles overzichtelijk bij elkaar zetten, zonder verschillende accounts aan te hoeven maken. Bovendien zal je gaan ervaren dat vooral het zakendoen veel makkelijker wordt! Heb je een bijzonder aanbod, bijvoorbeeld een product of dienst voor de leden? Deze kun je straks rechtstreeks aan je doelgroep verkopen door een aanbieding te plaatsen waarbij je direct de verkoop kan regelen.

Overlast? Tips? Even laten weten!

Een grondige verbouwing dus. Die soms gepaard kan gaan met wat overlast, zoals dat gaat met verbouwingen. Loop jij ergens tegenaan op de site, of heb je tips en ideeën voor ons? Wij zijn dankbaar als je die wilt delen, zo kunnen we het platform samen nog beter maken. En ben je nog geen lid? Ervaar ons platform dan door je aan te melden!

We houden je op de hoogte!

Auteur: Klaar Zegers
Gepubliceerd op: vrijdag 22 februari 2019

Trackback link

1 reactie

  1. Thijs Wieringa
    Thijs Wieringa, 24 februari 2019

    Wanneer komt het nieuwe platform online?